TRUCK & CAR SERVICE - JÁSZBERÉNY

részecskeszűrő tisztítás - egr rendszer tisztítás - injektor bevizsgálás

Kérdése van? Hívjon minket! +36704254853

Részecskeszűrő felújítás

A részecskeszűrő tisztítás 100%-os hatékonyságú, így a tisztítással a részecskeszűrő visszanyeri gyári állapotát. A részecskeszűrő betét cseréjét abban az esetben javasoljuk, ha a részecskeszűrő betét sérült, átégett, lyukas. Amennyiben a betét sérült, felesleges a tisztítása, mert a korom a tisztítás után is átjut rajta. A részecskeszűrő állapotát endoszkóp kamerával ellenőrizzük.

Az alábbi képen látható, hogy mely esetekben beszélünk részecskeszűrő sérülésről. 

Az általunk alkalmazott részecskeszűrő és katalizátor felújítási eljárás rendkívül megbízható és a legtöbb kereskedelmi forgalomban elérhető olcsó, utángyártott koromszűrővel, katalizátorral ellentétben, mindig a gyárival megegyező nyersanyag felhasználásával készül.

Cégünk kínálatában több mint 1000 autótípushoz található részecskeszűrő és katalizátor betét célzott választéka, kiválló minőségben, amelyek a legismertebb járműmárkákhoz és modellekhez illeszkednek. Minden prémium minőségű katalizátorunk, Euro 5-6, SCR katalizátor és koromrészecskeszűrőnk, DPF/FAP, megfelel a TÜV kipufogógáz-kibocsátás terén támasztott követelményeinek, a lehető legjobb ár-teljesítmény arány mellett.​