TRUCK & CAR SERVICE - JÁSZBERÉNY

részecskeszűrő tisztítás - egr rendszer tisztítás - injektor bevizsgálás

Kérdése van? Hívjon minket! +36704254853

Tehergépjármű Részecskeszűrő tisztítás

Cégünk már több mint 10 éve foglalkozik gépjármű javítással és alkatrész kereskedelemmel Jászberényben. Kezdetben első sorban tehergépjárművek, pótkocsik és buszok teljes körű szervíz szolgáltatásával foglalkoztunk, melyet az évek alatt kibővítettünk személygépjárművel teljes körű szervízelésével is.

Működésünk középpontjába a modern gépjármű javítási technológiák betartását és az ügyfeleinek magas szintű elégedettségét helyeztük. Az elmúlt években a Truck & Car Global Kft. olyan értékesítési területekre koncentrált, ahol a tulajdonosok napi jelenlétükkel folyamatosan fejleszteni tudták a szervizek szolgáltatási palettáját, amelynek fókusza az ügyfélközpontú kiszolgálás lett.

Számos flottakezelő partnerekként már garanciális idő alatt is végzünk gyári szoftver támogatással, időszakos szervizeket. A cégünk olyan innovatív technológiák és szolgáltatások megvalósítását tartja szem előtt, amely lépést tart a folyamatos autóipari fejlesztésekkel és szem előtt tartja a gépjárművek költséghatékony üzemeltetését és a tulajdonos kényelmi szempontjait.

Mindezeket figyelembe véve alakította ki a cég szolgáltatási portfólióját, amelyben az autószervizelés mellet szinte minden gépjármű fenntartással kapcsolatos tevékenységet képes magas színvonalon biztosítani.

Különös hangsúlyt fektettünk az elmúlt években a részecskeszűrő tisztítási technológiánk magas színvonalú fejlesztésére, illetve elsődleges célnak tartottuk a befecskendező rendszerek bevizsgálásának helyszínen történő megvalósítását is. 

A legújabb és legkorszerűbb részecskeszűrő tisztító berendezésünk méreteinek köszönhetően nem csak személygépjárművek, hanem tehegépjárművek, buszok és mezőgazdasági gépek részecskeszűrőinek tisztítását is el tudjuk végezni. 


A tisztítás kizáró oka egyedül a szűrő mechanikai sérülése, például a kerámia betét sérülése. A kiszerelt szűrőt kémiai úton, vegyszerekkel valamint vízsugár segítségével megfelelő hőmérsékleten és nyomás alatt tisztítjuk.

Ez a vízáramú ,impulzus tisztítás rendkívül magas hatékényságot biztosít. A technológiának köszönhetően minden részecskét, az olaj üledékét valamint a cériumot is eltávolítjuk.
A mosószer szabadon bejut a szűrő betétjébe (monolitjába), annak nyitott kivezető csatornáin keresztül, majd a monolit csatornáit elválasztó falak mikroszkopikus nyílásain keresztül átnyomódik az eldugult bevezető csatornákhoz.

Összetétele nyomán az erősen összepréselődött, összeégett szilárd részecskék mind a szűrő bevezető csatornáiban, mind a mikroporózus elválasztó falakban megpuhulnak.
A gondosan összeválogatott felületaktív anyagok lecsökkentik a tisztítófolyadék felületi feszültségét, ezzel megnövelve a folyadék hatékonyságát a szűrő mikropórusaiba történő behatolás során. A mosás erejének köszönhetően az összes szennyeződés leszakításra kerül a mosott felületről.
A folyadék megfelelően megválasztott viszkozitása révén a folyadék részecskéinek mozgása során a súrlódáshoz hasonló következményekkel járó jelenség lép fel.

A mi technológiánk megőrzi a szűrő fizikai állapotát és a  betét károdásának lehetősége is kizárt. Az alkalmazott módszer biztosítja a szűrő hatásfokának 99% -os visszaállítását anélkül, hogy szükség lenne a szenzorok szűrőházból való átkapcsolására vagy leszerelésére (azokat is megtisztítjuk).

Jelenleg már három féle módon tudjuk a DPF szűrőket helyreállítani, melyek közül mindig a legcélszerűbb megoldást alkalmazzuk. A gépi és az ultrahangos tisztítás mellett, rendelkezünk egy speciális tisztító adalékkal is amely kizárólag nálunk elérhető Magyarországon, és ennek a használatával a részecskeszűrőt leszerelés nélkül is tudjuk tisztítani, így pedig sokszor több óra munkadíjat tudunk megspórolni az ügyfeleinknek.